Saturday, July 21, 2007

II stepen - Lekcija br. 35

Evo jos jedne lekcije koja se bavi animacijama. Naucili smo da pravimo "Blinkies". Ja se nesto i nisam proslavila (kakve sam lepe videla ovi moji su bzvz) ali sta da se radi, ne moze mi bas sve "lezati".















Friday, July 20, 2007

II stepen - Lekcija br. 34

Onda su na red ponovo dosle animacije... ja da budem iskrena uopste nisam ljubitelj istih, ali ko zna, mozda jednog dana promenim misljenje... do tad, nije zgoreg i ovu lekciju savladati.
Zove se
"Zvezdice i sjaj"















II stepen - Lekcija br. 33

"Igra svetlosti" - jednu od mozda i najkorisnijih stvari u PSP smo naucili kroz ovu lekciju... kombinovanje opcija, rad sa vise layera, upotreba svetlosti na pravi nacin samo neke od stvari koje sam naucila.
Evo radova















Mesecna tema - jul

E pa konacno mogu da okacim svoj mesecni rad na temu "Put putujem" i da se pohvalim: na ovomesecnom takmicenju podelila sam prvo mesto sa dragim "kolegom" Coop-om!
Ne mogu opisati moju srecu kada su konacno proglaseni rezultati. Nas dvoje smo u opasno dobroj konkurenciji (ukupno 40 radova) osvojili po 8 bodova.
Jedno veliko HVALA svima koji su glasali za mene ali ponajvise Anji, ciji je glas u mom slucaju presudio! :)
Jako sam srecna jer sam taj rad radila dobrih 10-ak dana... cim smo dobili temu znala sam da zelim da upotrebim tubu klinaca sa koferom ali iskombinovati je sa ostalim elementima da to lici na nesto... pa, potrajalo je :)
Ali da ne duzim, od ukupno 10 varijacija ovog rada na kraju sam poslala ovaj