Sunday, August 19, 2007

II stepen - Lekcija br. 42

I poslednja lekcija na II stepenu je pod nazivom "Texture" - pogadjate, naucili smo jedan od nacina da pravimo teksture za radove. Jako korisna stvar, nadam se da cu ovo primenjivati u praksi cesto.















II stepen - Lekcija br. 41

"Green eye colorize" - lekcija koja je ako ne najkorisnija onda svakako jedna od najkorisnijih koju sam do sada naucila. Pomocu nje smo savladali kako odredjene delove slike bojiti u boju koju zelimo. Evo sta je nastalo od crno belih fotki u mojoj izradi... a varijacije su beskonacne!















II stepen - Lekcija br. 40

Evo jos jedne lekcije koja se bavi scrapbookingom... meni licno jedan od omiljenijih delova obrade fotografija. Ucili smo kako da podesavamo stvari kada naidjemo na gotov set na netu.
Sledi obavezna i moji slobodni radovi koji su vec nasli svoju primenu u zivotu * bice omoti za CD-ove sa slicicama mog najdrazeg bica*














II stepen - Lekcija br. 39

Ova lekcija se zove "Kartica za rodjendan". Vrlo prakticna i nadasve korisna stvar. Nadam se da cu imati priliku da znanje iz ove lekcije primenim i u praksi kada bude zatrebalo :)
Dala nam je mogucnost da jednu slicicu tj. karticu uradimo na vise nacina... evo samo nekih.














II stepen - Lekcija br. 38

Lekcija pod nazivom "Beautifull".
Igrali smo se cetkicama, pravili ram u sklopu gotove slicice... evo kako to izgleda:)













II stepen - Lekcija br. 37

Lekcija pod nazivom "Vikina razglednica"... malo sam se namucila sa njom u smislu nedostatka inspiracije ali eto, konacno i nju zavrsih.

Obavezna




Slobodni radovi